DEJM på DogA og POP UP NORWAY på Vika

Den siste tiden har vær travel, har forberedt meg på årets siste julemarked på Designernes eget julemarked på DogA som er denne helgen. Dette er det markedet jeg har gledet meg og vært mest spent på, "alle" sier at på DogA, der får man alltid masse salg, folk går i kø. Så jeg er jo litt redd for at jeg kan ha for høye forhåpninger. Vi får se. Det ville jo vært veldig hyggelig om du kom innom og sa hei!?Den andre veldig spennende tingen som skjer er at jeg i forrige uke fikk en mail med en forespørsel om å delta på en pop up shop på Vika, i regi av Designerkollektivet. Egentlig tenkte jeg vel sånn: "ånei, nå har jeg fått en forespørsel jeg har lyst å si nei til, men som er for bra til at jeg kan det". Altså, det jeg mener er at jeg syns det kan være innmari skummelt med nye ting og nye folk, men etter å ha møtt de andre, er det bare gøy og spennende. Åpningen er rett rundt hjørnet, mye som skal fikses, males, tapetseres osv. For vi ønsker jo en flott butikk. Her er det heldigvis veldig dyktige folk med, med masse gode ideer, så jeg er helt sikker på at det kommer til å bli kjempe bra!

Vi åpner 10. desember og holder på ut januar! Det vil jo selvfølgelig bli en flott åpning, med en champagne lounge på kvelden den 10. desember! Se facebook eventet HER, og meld deg på! 
Ha en super fin fredag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NILSEN

NILSEN

28, Oslo

Dette er en blogg å være selvstendig næringsdrivende, Jeg lager vesker og andre accessoarer i skinn. Her vil jeg legge ut nye produkter, hva jeg jobber med og andre ting jeg skulle ønske å dele. Instagram: @_nilsen Facebok: facebook.com/bynilsen

Kategorier

Arkiv

hits