Enda et innlegg om 2014!!??

Tenk at 2015 er her alt! Jeg syns det er ganske fint. Nok et blogginnlegg som oppsummerer det forrige året, og langer ut om drømmer for det neste, skulle jeg egentlig ikke skrive. Men 2014 var et veldig fint og krevende år som fortjener noen ord.

Jeg må begynne med slutten på 2013, for å komme til 2014. Det var midten av desember 2013 at jeg våknet en morgen med et veldig underlig syn. Litt som når man har veldig mye sminke eller noe slikt i øynene, jeg vasket ansiktet og fjernet gammel sminke. Men synet ble ikke noe bedre, det var først og fremst side synet som var borte/uklart, mens rett frem var ganske klart. Etter en liten stund snek det på seg en innmari smerte i hodet, jeg tok et par paracet og noen minutter senere roet det seg. Siden både synet og hodepinen var under "kontroll" dro jeg på jobb. På banen begynte synet å svikte igjen, jeg kjente også at den venstre armen begynte å bli nummen/følelsesløs, ganske raskt spredte den følelsen seg opp mot hodet, ansiktet og munnen. Da valgte jeg å heller ta en tur på legevakta. I frykt for at dette kunne være noe alvorlig kom jeg raskt igjennom kø-systemet på legevakta i Oslo. Etter flere tester og samtale med lege fant de ut at det jeg opplevde var et migrene anfall med aura (aura er symptomene med syn og nummenhet) grunnet stress og mistrifsel. Jeg ble sykemeldt ut året. Migrenen fortsatte i et par dager etter dette, men ikke like kraftig. Denne hendelsen var som et "tupp i rævva" og fikk meg til å si opp jobben som tappet meg, og opprettet mitt eget enkeltpersonforetak i januar 2014! 

Endelig begynte jeg å starte det jeg så lenge hadde drømt om, og det var så skummelt! (det ER så skummelt!). Men jeg klarte å tørre å satse på noe som kan gå galt. Frykten for å mislykkes kan ofte føles større enn lysten til å lykkes for meg, det gjør meg ikke spesielt vågal akkurat. Jeg har jobbet masse (mer enn du tror ;) ) og hardt med produkter og å markedsføre meg selv. Jeg har ikke hatt et markedsføringsbudsjett, så jeg har satset ganske mye på sosiale medier, instagram spesielt. Og det har gitt uttelling! Både i form av at jeg har kommet i kontakt med folk, og folk som har invitert meg i å delta på ting. Blant annet POP UP NORWAY på vikaterrasse, i regi av designerkollektivet. (kommer et eget innlegg om det). Jeg syns at jeg har fått til mye på dette året. Jeg har gjort ting jeg ikke kan, lært ting jeg ikke kunne. Men uten Trond hadde det ikke gått, har tidligere skrevet et innlegg for å takke Trond men igjen, Trond, mitt menneske, Takk <3 

For dette året har jeg en del planer om nye fine produkter, men startet året først og fremst meg kjedelige greier, regnskap! Ellers syns jeg 2015 kan vente med å få mer oppmerksomhet på denne bloggen. 

Hele 2014 var migrene fritt, satser på at dette også blir det :) 

God natt! 

 

2 kommentarer

Skulder

07.01.2015 kl.20:01

du er så flink!!!

NILSEN

07.01.2015 kl.22:37

Skulder: Takk! <3

Skriv en ny kommentar

NILSEN

NILSEN

28, Oslo

Dette er en blogg å være selvstendig næringsdrivende, Jeg lager vesker og andre accessoarer i skinn. Her vil jeg legge ut nye produkter, hva jeg jobber med og andre ting jeg skulle ønske å dele. Instagram: @_nilsen Facebok: facebook.com/bynilsen

Kategorier

Arkiv

hits