- S K I N N P L E I E -

Mange er flinke til å impregnere og pusse skinnskoene sine, men jeg tror de fleste ikke husker like godt på de andre produktene de har i skinn. Vesken din trenger også litt pleie inni mellom. Spesielt på denne siden av året, hvor været ofte består av regn og sludd er impregnering viktig! Fargen i skinnet holder seg også mye finere om du "mater" skinnet med litt næring, dette gjelder også de produktene som ikke er utsatt for vind og vær! 

Dette er Impregneringssprayen jeg bruker, og anbefaler (du finner den HER). Denne, i tillegg til vann, beskytter mot UV-stråler, som også kan gjøre store skader på skinn i form av blekning og uttørking. Spray jevnt med en avstannd å 20 cm, la tørke. Om du ønsker et blankere resultat kan du på glatt skinn, pusse over med en myk fille.Denne geleen både impregnerer og gir godt med næring til skinnet (HER finner du den). Bruk en fille, pump på litt gele og påfør et jevnt lag. La det tørke. Om du ønsker et blankere resultat kan du pusse godt over med en myk fille etter at det er blitt tørt (glatt skinn) På semsket skinn kan du bruke en børste for å løfte fibrene, også etter at geleen er tørr.

Begge disse produktene kan brukes på all type skinn (glatt, nubuck, semsket osv). Når du skal bruke et nytt produkt, på et nytt skinnprodukt, test ALLTID på et sted som ikke synes så godt først for være sikker på at det ikke endrer fargen i skinnet. Dette er spesielt viktig på lyse skinntyper. 

(NB! Disse produktene er selvfølgelig kjempe gode å bruke på skinnskoene dine også!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

NILSEN

NILSEN

28, Oslo

Dette er en blogg å være selvstendig næringsdrivende, Jeg lager vesker og andre accessoarer i skinn. Her vil jeg legge ut nye produkter, hva jeg jobber med og andre ting jeg skulle ønske å dele. Instagram: @_nilsen Facebok: facebook.com/bynilsen

Kategorier

Arkiv

hits